V Rusku zatkli kanibala podozrivého najmenej zo šiestich vrážd

NETKY.SK • 27 Marec 2012, 07:17 • 2 min
V Rusku zatkli kanibala podozrivého najmenej zo šiestich vrážd

V Rusku zatkli kanibala podozrivého najmenej zo šiestich vrážd - Krimi Ruská polícia zatkla údajného viacnásobného vraha pre podozrenie z vrážd a kanibalizmu. Informovala o tom dnes agentúra RIA Novosti.

slovakia

left justify in out

img

Ruská polícia zatkla údajného viacnásobného vraha pre podozrenie z vrážd a kanibalizmu. Informovala o tom dnes agentúra RIA Novosti.
      Súd v meste Penza v Penzianskej oblasti na západe Ruskej federácie však vlani obvinil z vraždy v tomto prípade iného muža - invalidného dôchodcu Alexandra Župlova. 
      Obvinenie zadržaného 24-ročného Alexandra Byčkova teraz rozšírili o ďalšie zabitia a kanibalizmus.
      Podľa denníka Izvestija je Byčkov obvinený z najmenej šiestich vrážd. Vyšetrovatelia ho pôvodne predvolali v súvislosti s vyšetrovaním iného prípadu - krádeže v miestnom obchode. Počas výsluchu sa zadržaný sám od seba rozhovoril o mŕtvolách, ktoré zahrabal pri svojom dome.
      "Následne sme našli šesť pochovaných ľudí, ktorých pozostatky sme podrobili expertíze. Podozrivý identifikoval obete na fotografiách," uviedla hlavná vyšetrovateľka Penzianskej oblasti Maria Orlovová.
      Byčkov údajne svoje obete zabil nožom, rozkrájal ich a zjedol. "Potvrdzujeme, že došlo ku kanibalizmu," povedal pre RIA Novosti iný zdroj blízky vyšetrovaniu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies