V Rusku sa zhodli, že sankcie budú ignorovať

NETKY.SK • 2 August 2018, 19:20 • 2 min
V Rusku sa zhodli, že sankcie budú ignorovať

MOSKVA - Rusko chce diskutovať o návrhu nových sankcií voči Rusku v pondelok na zasadnutí Rady federácie s členom amerického kongresu z republikánskej strany Random Paulom, vyhlásil prvý podpredseda výboru Rady federácie pre medzinárodné záležitosti, Vladimír Jabbarov.

slovakia

left justify in out

Skupina senátorov USA predložila návrh zákona, ktorý by zaviedol nové sankcie voči Rusku vrátane proti štátnemu dlhu Ruskej federácie, vyplýva z textu vyhlásenia senátorov. Návrh tiež stanovuje nové sankcie proti ruským politikom a podnikateľom.

"Téma nových sankcií by mohla byť prerokovaná na schôdzi, je to možné. A všeobecne by ma zaujímalo ako dlho budú ešte Američania využívať svoju sankčnú politiku, ktoré nikam nevedie.“ povedal Jabbarov.

 

Jabbarov poznamenal, za túžbou amerických poslancov uvaliť nové sankcie na Rusko sa skrývajú také dôvody, ako túžba získať preferencie pre obchodníkov v USA prostredníctvom nekalej súťaže.

 

"Ide o nekalú súťaž, ako aj pokus o vyriešenie svojich vnútorných problémov na úkor Ruska Myslím, že my na tieto sankcie odpovedať nebudeme. Čim menej reakcií, tým lepšie." vyhlásil Jabbarov. Zdôraznil, že Rusko nezmení svoju politiku bez ohľadu na akékoľvek sankcie.

 

"Rusko sa sankcií nezľakne, ale USA to zatiaľ nechápu, a preto v svojom sankčnom „záťahu“ zašli tak ďaleko, že sa nemôžu zastaviť," povedal Jabarov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies