V Rusku horel dom, všetci vo vnútri uhoreli!

NETKY.SK • 26 Október 2013, 11:15 • 2 min
V Rusku horel dom, všetci vo vnútri uhoreli!

MOSKVA - Päť obetí - vrátane troch detí - si vyžiadal požiar domu v dedine Južnyj v juhoruskom regióne Krasnodar, informovala o tom dnes agentúra RIA Novosti s odvolaním sa na miestne ministerstvo pre mimoriadne záležitosti.

slovakia

left justify in out

Požiar vypukol nadránom. Rozšíril na približne 480 štvorcových metrov. Dom spálil takmer do základov.

Miestne úrady pôvodne oznámili, že príčinou požiaru bol sporák. Neskôr ale informovali, že oheň vznikol kvôli elektrickému skratu. "Rodina žila v dočasnom domove, kým sa ich dom renovoval," povedal hovorca miestnej vyšetrovacej komisie. Na dvore objavili dva elektrické ohrievače, horľavé tekutiny, drevo a väčšie množstvo prenosného elektrického vybavenia. Podľa hovorcu rodina zrejme vyrábala na dvore nábytok a skrat v jednom z elektrických prístrojov vyvolal požiar. V ohni zahynuli dvaja rodičia, ich dve adoptívne deti (3 a 12 rokov) a jednoročné batoľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona