V rukách polície skončil 34-ročný drogový díler, našli u neho heroín

NETKY.SK • 22 Jún 2021, 09:39 • 2 min
V rukách polície skončil 34-ročný drogový díler, našli u neho heroín

TRENČÍN - Policajný vyšetrovateľ obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 34-ročného muža z okresu Trenčín.

slovakia

left justify in out

Obvinený si podľa polície od minulého leta zadovažoval omamné a psychotropné látky a následne ich predával ďalším užívateľom drog.

 

img

 

„Pri prehliadke osobného motorového vozidla Audi, na ktorom jazdil, policajti našli a následne zaistili mikroténové vrecko s obsahom svetlohnedého práškového materiálu s hmotnosťou 9 555 mg. Expertíza potvrdila, že ide o heroín, pričom z predloženého množstva by sa dalo vyrobiť minimálne 60 bežných dávok drogy," uviedla polícia.

 

Prečítajte si tiež: Dráma v Pezinku! Dcéra sa pokúsila uškrtiť matku, tá jej unikla skokom z balkóna

 

img


Kriminalisti zistili, že muž heroín predával ďalej, a to minimálne piatim užívateľom. „Vyšetrovateľ spracoval podnet na väzobné stíhanie obvineného muža, ktorý sudca Okresného súdu v Trenčíne akceptoval. Za drogovú trestnú činnosť mu hrozí niekoľkoročný trest odňatia slobody. Ak ho súd uzná vinným, môže si vo väzení posedieť 10 až 15 rokov," dodala polícia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies