V Rotterdame odhalili skupinu priekupníkov drog

NETKY.SK • 26 Október 2017, 18:58 • 2 min
V Rotterdame odhalili skupinu priekupníkov drog

ROTTERDAM - Holandská polícia odhalila a rozbila v Rotterdame medzinárodnú skupinu priekupníkov s drogami. Zásah sa uskutočnil v spolupráci s nemeckými kolegami.

slovakia

left justify in out

Štyria podozriví sa chystali prepašovať z Holandska do Nemecka viac ako 11 kg kokaínu v hodnote predstavujúcej na čiernom trhu vyše milióna eur. Ako informoval vo štvrtok Krajinský kriminálny úrad Bádenska-Württemberska so sídlom v Stuttgarte, predpokladaných pašerákov prichytili pri čine 18. októbra a zadržali.

 

Policajti pri následných domových prehliadkach bytových a skladových priestorov zaistili tri motorové vozidlá, dve desiatky mobilných telefónov a stroj na počítanie peňazí. Zadržaných mužov vo veku 33-44 rokov, ktorým hrozia v prípade potvrdenia viny súdom dlhoročné tresty väzenia, čaká zrejme vyhostenie do Nemecka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona