V rodisku Cristiana Ronalda sa rodí jeho múzeum, v utajení

NETKY.SK • 20 November 2013, 08:54 • 2 min
V rodisku Cristiana Ronalda sa rodí jeho múzeum, v utajení

LISABON - Z iniciatívy hviezdy Realu Madrid a portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiana Ronalda a jeho matky vyrastá vraj v jeho rodisku Funchale na ostrove Madeira v Atlantickom oceáne múzeum jedného z najlepších futbalistov súčasnosti.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol v dnešnom vydaní portugalský denník Diário de Noticias s odvolaním sa na osobu blízku športovcovej rodine.

Podľa rovnakého zdroja by múzeum, v ktorého expozícii by nemali chýbať trofeje niekdajšieho najlepšieho futbalistu planéty z roku 2008, mali otvoriť ešte v tomto roku, avšak najneskôr začiatkom roka 2014. Práve Cristiano Ronaldo je garantom financovania projektu, ktorého realizácia prebieha tajne v okolí miestneho prístavu vo Funchale. Múzeum by podľa jeho predstáv malo prispieť k oživeniu záujmu turistov o Madeiru v časoch hospodárskej krízy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies