V rodinnom dome vybuchol plyn, majiteľ je v nemocnici

NETKY.SK • 17 November 2013, 15:12 • 2 min
V rodinnom dome vybuchol plyn, majiteľ je v nemocnici

ÚĽANY NAD ŽITAVOU - Príčina výbuchu sa vyšetruje, nateraz nie je ešte odhadnutá ani škoda, ktorú spôsobil.

slovakia

left justify in out

K výbuchu plynu v rodinnom dome dnes prišlo v Úľanoch nad Žitavou v okrese Nové Zámky.

Zranenia pri ňom utrpeli dvaja muži vo veku 28 rokov, majiteľ objektu a sused. Pre TASR to potvrdila krajská hovorkyňa polície v Nitre Božena Bruchterová.

Podľa vyjadrenia nitrianskeho hovorcu hasičov Viliama Pánskeho príslušníci hasičského zboru boli do Úľan privolaní k požiaru garáže. Kým sa však na miesto dostavili, došlo k výbuchu pravdepodobne nahromadeného plynu v obytnej časti domu.

"Viacpočetné popáleniny utrpel majiteľ Viktor, ktorého previezli do nemocnice," povedal Pánsky. Príčina  výbuchu sa vyšetruje, nateraz nie je ešte odhadnutá ani škoda, ktorú spôsobil.

"Nevieme zatiaľ, ako došlo k iniciácii," dodal hovorca. Na mieste zasahovali podľa jeho informácií hasiči zo Šurian a Nových Zámkov. S ľahším zranením bol do nemocnice prevezený aj sused Pavol, ktorý mal podľa Bruchterovej pravdepodobne vidieť majiteľa, ako manipuluje s plynom. K udalosti došlo pred 12.25 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies