V Riu zatkli ďalšieho boxera za sexuálne obťažovanie

NETKY.SK • 8 August 2016, 19:45 • 2 min
V Riu zatkli ďalšieho boxera za sexuálne obťažovanie

RIO DE JANEIRO - Namíbijský vlajkonosič Jonas Junius je druhým boxerom, ktorého zatkli počas olympijských hier v Riu de Janeiro za sexuálne obťažovanie. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť, že jedného olympijského športovca zatkla miestna polícia za sexuálne napadnutie," uviedol komunikačný riaditeľ olympijských hier v Riu Mario Andrada. Podľa informácií brazílskeho denníka O Globo ide o 22-ročného Juniusa, ktorého polícia zatkla v olympijskej dedine. Napadnutému dievčaťu sa podarilo utiecť a následne zavolala políciu, uvádza sa ďalej v článku O Globo.

 

Medzinárodný olympijský výbor (MOV) odmietol incident komentovať, pretože ešte prebieha vyšetrovanie. Pred tromi dňami zatkli tiež v olympijskej dedine za podobný prehrešok marockého boxera Hassana Saadu, ktorý údajne sexuálne obťažoval dve chyžné. Dvadsaťdvaročný Saada bude vo väzbe 15 dní. Športovec si chcel so ženami najprv urobiť selfie, pritom ich začal obťažovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies