V Riu okradli fotografov ešte pred cyklistickými pretekmi

NETKY.SK • 17 August 2015, 14:07 • 2 min
V Riu okradli fotografov ešte pred cyklistickými pretekmi

RIO DE JANEIRO - Fotografov, ktorí mali zachytávať dianie na nedeľňajších prípravných cyklistických pretekoch v dejistku budúcoročných olympijských hier v Riu de Janeiro, okradli.

slovakia

left justify in out

Sekretariát štátu Rio de Janeiro informovalo, že pri incidente nebol nikto zranený. Lúpežníci odcudzili fotoaparát a niekoľko mobilných telefónov. Podľa správ na portáli G1 Internet news dvaja ozbrojení muži na motocykli v nedeľu skoro ráno v Barra de Tijuca v západnej časti Ria prepadli päťčlenný tím fotografov, ktorý sa pripravoval na preteky. Zlodejom sa nepodarilo ukradnúť videokameru údajne len preto, že člen štábu majúci ju na starosti nebol v danej chvíli na mieste.


Preteky, ktorých trasu museli organizátori pozmeniť pre demonštrácie, merali 165 kilometrov a víťazom sa stal Francúz Alexis Vuillermoz. Dvadsaťsedemročný cyklista jazdí v Pro Tour za tím Ag2r La Mondiale, na tohtoročnej Tour de France vyhral 8. etapu z Rennes do Mur-de-Bretagne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies