V Riu od pondelka trojdňová inšpekcia z MOV

NETKY.SK • 11 August 2015, 12:08 • 2 min
V Riu od pondelka trojdňová inšpekcia z MOV

RIO DE JANEIRO - Šéfka koordinačnej komisie Medzinárodného olympijského výboru (MOV) Nawal El Moutawakelová začala v pondelok v Riu de Janeiro predposlednú inšpekciu športovísk pred začiatkom budúcoročných olympijských hier.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročná viceprezidentka MOV je v brazílskom letovisku od konca minulého týždňa a čakajú ju tri dny kontrol a návštev v dejiskách jednotlivých športových odvetví.


Olympijská víťazka v behu na 400 m prekážok z Los Angeles 1984 už stihla vyjadriť nadšenie z testovacích súťaží vo volejbale, triatlone, veslovaní a jazdectve a dúfa, že "to najlepšie ešte len príde". "Na prípravné podujatia odovzdávate zariadenia na čas, tieto dejiská budú skvelým dedičstvom pre budúce generácie," povedala El Moutawakelová v spoločnosti prezidenta organizačného výboru OH 2016 Carlosa Guzmana a výkonného riaditeľa OV Sidneyho Levyho.


Marocká funkcionárka hovorila v Riu aj o veľkom záujme v procese predaja vstupeniek, trase olympijskej pochodne či pokračujúcich stavebných prácach v ďalších dejiskách. Na kontrole chýba šesť členov koordinačnej komisie vrátane bývalého ukrajinského skokana o žrdi Sergeja Bubku. Inšpekcie budú trvať do stredy 12. augusta. Informácie pochádzajú z portálu insidethegames.biz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies