V rekreačnom areáli Predná Hora otvorili letnú turistickú sezónu

NETKY.SK • 18 Máj 2013, 16:27 • 2 min
V rekreačnom areáli Predná Hora otvorili letnú turistickú sezónu

PREDNÁ HORA - Letnú turistickú sezónu otvorili dnes v rekreačnom areáli Predná Hora, ktorá je časťou obce Muránska Huta v okrese Revúca.

slovakia

left justify in out

Ako pre TASR povedal spolumajiteľ zariadenia Rudolf Čižmár, návštevníci nájdu vynovenú reštauráciu, vitálny, ale aj vodný svet. Desiate výročie podnikania oslávia investíciou pol milióna eur.

Podnikatelia v rekreačnom zariadení Predná hora začali s úpravou turistickej ubytovne. Naplánovali si vybudovať v regióne Gemera a Horehronia stredisko pre oddych, relax, zábavu pre všetkých milovníkov prekrásnej prírody na vysokej úrovni. "Šli sme do istého rizika, pretože sme sa rozhodli ponúkať wellness služby na mieste, ktoré je známe skôr liečebňou. Navyše všade naokolo sú prekrásne hory. My sme to postavili práve na tom. Niektorí mobilní operátori tu majú problém aj s pokrytím, takže sem sa chodí doslova relaxovať. Nikoho tu nič neruší, no pritom sa snažíme poskytovať služby na najvyššej úrovni. Bývalá turistická ubytovňa tu napríklad mala pred rokmi jedno sociálne zariadenie pre celú chodbu. Dnes sme takmer na úrovni trojhviezdičkového hotela. Samozrejme, ak chceme v trende pokračovať, musíme investovať," povedal Čižmár.

Od začiatku roka pristavili v prízemí areálu na Prednej Hore šesť nových luxusnejších izieb. V apríli zrekonštruovali reštauráciu a bar. "Začiatkom apríla sme sa tiež pustili do výstavby nového stropu v existujúcom Vodnom svete. Tento strop je celý drevený. Trámy vychádzajú zo stredového stĺpa do imitácie kmeňa stromu. Bazén sme doplnili podsvietením, novými atrakciami, lehátkami, osvetlením a všetko dýcha novými farbami," doplnil spolumajiteľ rekreačného zariadenia.

V oblasti Gemera patrí stredisko na Prednej Hore k najväčším poskytovateľom v oblasti cestovného ruchu. Región má silný prírodný potenciál, ktorý však podnikatelia nevedia využiť, pretože tam chýba najmä dopravná infraštruktúra. Na Prednej hore by privítali tiež kvalitnejšiu propagáciu všetkých prírodných a kultúrnych hodnôt regiónu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies