V reboote Mužov v čiernom pribudne to tímu agentov žena

NETKY.SK • 27 November 2015, 10:53 • 2 min
V reboote Mužov v čiernom pribudne to tímu agentov žena

BRATISLAVA - V reboote filmovej série Muži v čiernom (1997, 2002 a 2012) pribudne do tímu agentov nová ženská postava. Ako pre britskú stanicu BBC uviedla producentka Laurie MacDonald, pôjde o výraznú ženu v čiernom.

slovakia

left justify in out

Napriek tomu, že v septembri sa spolu s manželom, producentom Walterom Parkesom vyjadrili, že v novinke bude zrejme chýbať Will Smith, ktorý v trilógii stvárnil agenta J, aktuálne spoluprácu s ním nevylučujú. Obsadenie Tommyho Lee Jonesa, ktorý si v snímkach zahral agenta K, tvorcovia zatiaľ bližšie nekomentovali.


Filmová séria zobrazujúca tajných agentov, ktorých úlohou je dohliadať na mimozemšťanov tajne obývajúcich planétu Zem, sa podľa slov Parkesa snažila zachytiť príbeh a vzťah hlavných postáv. „Znie to hlúpo pretože je to zábavná, sci-fi komédia, ale keď na týchto veciach pracujete, snažíte sa nájsť pod povrchom nejaký tematický základ,“ priznal Parkes, ktorý sa spolu s manželkou podieľal na tvorbe celej pôvodnej filmovej série.


Producentský manželský pár spolupracoval aj na tvorbe dokumentu Dal mi meno Malala (2015) o mladej pakistanskej aktivistke Malale Yousafzai, ktorú v roku 2012 postrelili príslušníci militantného hnutia Taliban. Dvojica spoločne pracovala aj na filmoch Tuxedo (2002), Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Ostrov (2005), Ten, kto dáva bacha (2007) či Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies