V reboote filmu Kickboxer si zahrá aj Gina Carano

NETKY.SK • 9 December 2014, 15:35 • 2 min
V reboote filmu Kickboxer si zahrá aj Gina Carano

LOS ANGELES - Americká herečka, modelka a majsterka bojových umení Gina Carano si zahrá v reboote filmu Kickboxer (1989). Tridsaťdvaročná rodáčka z Texasu sa ukáže v úlohe organizátorky zápasov. Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

V snímke sa predstaví aj belgický herec Jean-Claude Van Damme, ktorý v pôvodnej verzii stvárnil hlavného hrdinu Kurta Sloana. Tentoraz by sa však mal objaviť ako majster bojových umení Chow, ktorého vo filme z roku 1989 stvárnil Dennis Chan. 

 

V diele režiséra Johna Stockwella si zahrajú aj Dave Bautista známy zo sci-fi Strážcovia Galaxie (2014), Kanaďan Georges St. Pierre, modelka Sara Malakul a kaskadér Alain Moussi. Posledný menovaný bude hrať Kurta Sloana, ktorý sa snaží preniknúť do tajov thajského boxu a pomstiť smrť svojho brata. Bautista stvárni Tong Poa, ktorý má na rukách krv Sloanovho súrodenca. 

 

Produkcie sa ujal Ted Field zo spoločnosti Radar Films. Ďalšími producentmi sú napríklad Dimitri Logothetis a Nick Celozzi. Scenár napísal spomínaný Logothetis spolu s Jimom McGrathom. Snímku nakrúcajú v New Orleans. Neskôr by mali filmovať aj v Thajsku. 

 

Ginu Joy Carano môžu diváci a diváčky poznať z filmov ako Blood and Bone (2009), Skrat (2011), Rýchlo a Zbesilo 6 (2013) alebo In the Blood (2014). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies