V rámci protidrogovej operácie v Bangladéš zastrelili už 120 dílerov

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 14:36 • 2 min
V rámci protidrogovej operácie v Bangladéš zastrelili už 120 dílerov

DHÁKA - Najmenej 14 ďalších drogových dílerov zastrelili v Bangladéši v rámci celoštátnej kampane boja proti narkotikám. Celkovo tak za menej než tri týždne prišlo o život 120 osôb podozrivých z obchodovania s drogami, uviedla v stredu miestna polícia. Informuje o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Traja spomedzi 14 zabitých dílerov boli zastrelení v hlavnom meste Dháka, ostatní v iných častiach krajiny.

 

Počas jednej z prestrieliek medzi bezpečnostnými silami a členmi drogového gangu prišiel o život aj jeden z popredných obchodníkov s narkotikami, 46-ročný Ataur Rahman.

 

Bezpečnostné jednotky 12. mája začali operáciu proti vzmáhajúcemu sa obchodu s metamfetamínom, pašovaným zväčša zo susedného Mjanmarska, ako i s ďalšími narkotikami, píše DPA. Do utorka tiež zadržali najmenej 9000 osôb podozrivých z obchodovania s drogami a zhabali omamné látky v hodnote minimálne 4,3 milióna eur, uviedla polícia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies