V rámci 24-hodinového maratónu v ringu proti sebe Kovács a Moravčík

NETKY.SK • 27 Jún 2013, 09:54 • 2 min
V rámci 24-hodinového maratónu v ringu proti sebe Kovács a Moravčík

BANSKÁ BYSTRICA - Majster Európy v thajskom boxe profiligy Muay Thai Vladimír Moravčík a majster v profiboxe Tomi Kid Kovács sa postavia proti sebe v ringu počas 24-hodinového maratónu boxu v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Jeho organizátorom je Tomi Kid Kovács v rámci podujatia Slovensko do rukavíc v jeho rodnom meste. Maratón sa uskutoční od piatka 28. júna so začiatkom o 15.00 h do 15.00 h v sobotu 29. júna. K plánovanému súboju Moravčíka s Kovácsom príde v nákupnom centre Eurovea v sobotu o 10.00 h.

"Keď už budeme v Banskej Bystrici, nemohli sme k nám predsa nepozvať Vlada. Je výnimočným a úspešným športovcom, o čom svedčia jeho tituly. Navyše je rodákom a naše 24-hodinové maratóny sú takisto o domácich úspešných športovcoch. Takže som veľmi rád, že sa k nám v sobotu pridá. Dáme si spolu malú exhibičku a myslím si, že porovnanie našich techník bude pre divákov veľmi zaujímavé. Po profi zápase, ktorý som vyhral v piatok mám však narazený nos, dúfam, že ma bude šetriť," uviedol Tomi Kid Kovács.

Vladimír Moravčík je majstrom Európy v thajskom boxe profiligy Muay Thai, svetovým šampiónom I-1 WMC z roku 2007 do 70 kg, interkontinentálnym šampiónom WPMF do 72,6 kg z roku 2010 a európskym šampiónom WKN 2009 do 72,6 kg. Rodák z Banskej Bystrice má v súčasnosti na konte 81 víťazstiev z 85 profizápasov v kariére.

Počas podujatia si návštevníci budú môcť vyskúšať základy boxu, pripojiť sa k verejným tréningom, či zapojiť sa do rôznych silových súťaží.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies