V Rakúsku zmizol príves s argentínskou kožou za pol milióna eur

NETKY.SK • 13 Marec 2012, 08:19 • 2 min
V Rakúsku zmizol príves s argentínskou kožou za pol milióna eur

V Rakúsku zmizol príves s argentínskou kožou za pol milióna eur - Krimi Príves s kontajnerom obsahujúcim kožu pre automobilový priemysel pochádzajúcu z Argentíny v hodnote pol milióna eur zmizol bezo stopy z parkoviska vo Werndorfe južne od Grazu v rakúsk

slovakia

left justify in out

img

Príves s kontajnerom obsahujúcim kožu pre automobilový priemysel pochádzajúcu z Argentíny v hodnote pol milióna eur zmizol bezo stopy z parkoviska vo Werndorfe južne od Grazu v rakúskej spolkovej krajine Štajersko.
      Pätnásťtonový náklad na 15 paletách si mal dnes prevziať subdopravca zo Slovenska a prepraviť ho do Chorvátska. Keďže sa však po prívese zľahla zem, prípad začala vyšetrovať rakúska polícia.
      Ako ukázalo preskúmanie bezpečnostných kamier, príves minulý piatok popoludní naozaj odstavili na určenom mieste, v noci na sobotu ho však pripojili k predbežne neznámemu kamiónu a z miesta odtiahli nevedno kam.

Zdroj: TASR/APA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona