V Rakúsku zadržali nemeckého občana podozrivého z vraždy v Maďarsku

NETKY.SK • 7 December 2017, 21:03 • 2 min
V Rakúsku zadržali nemeckého občana podozrivého z vraždy v Maďarsku

BUDAPEŠŤ - Rakúski policajti zadržali 52-ročného Nemca tureckého pôvodu, ktorý je podozrivý z vraždy na odpočívadle pri maďarskej diaľnici M5.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne polície Čongrádskej župy Szilvie Szabóovej v utorok nadránom na diaľničnom odpočívadle pri obci Csengele vrah zastrelil vodiča mikrobusu a jeho spolujazdca ťažko zranil. Vodič bol podľa maďarskej komerčnej televízie RTL Klub občanom Turecka a postrelený muž bol Srb. Obaja obchodovali v Rakúsku s autami.

 

Pacienta s poraneniami brucha a nôh previezli v kritickom stave na intenzívne oddelenie segedínskej nemocnice, kde ho strážia ozbrojení policajti.

 

Polícia zverejnila fotografiu z bezpečnostnej kamery, na ktorej muž stojí pri aute so zbraňou namierenou dovnútra. Podozrivého zadržala špeciálna jednotka rakúskej polície v stredu večer v Hornom Rakúsku na základe medzinárodného zatykača. O vydaní zadržaného rozhodne rakúska polícia v nadchádzajúcich týždňoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona