V Rakúsku vyšetrujú záhadnú nehodu: Figurujú v ňej až štyria Slováci

NETKY.SK • 3 November 2016, 07:44 • 2 min
V Rakúsku vyšetrujú záhadnú nehodu: Figurujú v ňej až štyria Slováci

BERG - Dolnorakúski kriminalisti pokračujú v skúmaní okolností záhadného prípadu, ktorý sa možno týka až štyroch slovenských občanov.

slovakia

left justify in out

Pri sekundárnych úkonoch súvisiacich s vyšetrovaním dopravnej nehody, ku ktorej došlo ešte vo štvrtok večer 27. októbra v katastri obce Wolfsthal neďaleko Bratislavy, narazili policajti v piatok 28. októbra popoludní vo vzdialenosti asi 100 metrov od miesta nehody na iný, na streche prevrátený automobil, v ktorom našli mŕtve telo neznámeho muža.

 

Medzičasom je zrejmé, že išlo o 44-ročného slovenského občana, ktorý, ako ukázala súdna pitva, zahynul na mieste po tom, čo nebol pripútaný a vypadol z vozidla po "salte" automobilu.

 

Informovali o tom dnes tlačová agentúra APA i rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF.

 

Zatiaľ však stále nie je zrejmé, či bol aj tento muž účastníkom dopravnej nehody, ktorú pôvodne v súlade s predpismi vyšetrovali policajti. K tej došlo na komunikácii B9 a jej účastníkmi boli takisto výlučne slovenskí občania. Tu sa podľa policajných zdrojov stretli vozidlá vodičov vo veku 26 a 22 rokov, pričom vozidlo staršieho prešlo zo zatiaľ neznámych príčin najskôr do protismeru a po zrážke s protiidúcim automobilom narazilo do stromu. Do nemocnie previezli z miesta tejto nehody celkovo troch, sčasti ťažko zranených slovenských občanov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies