V Rakúsku prichytili známych zlodejov zo Slovenska: Jeden je na úteku!

NETKY.SK • 18 Október 2016, 06:57 • 2 min
V Rakúsku prichytili známych zlodejov zo Slovenska: Jeden je na úteku!

NEUSIEDL AM SEE - Jedného z dvojice slovenských kriminálnikov, ktorí vykradli v rakúskom meste Neusiedl am See tri pivnice a smerovali s korisťou z miesta činu, zadržala tamojšia polícia.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak na základe zásahu odvážnych manželov po tom, čo si ženská polovička páru všimla duo na odchode a 40-ročný muž jedného z páchateľov (33) zadržal až do príchodu mužov zákona.

 

O prípade informovala dnes tlačová agentúra APA s odvolaním sa na krajinské veliteľstvo polície v rakúskej spolkovej krajine Burgenland.

 

Muži odcudzili v pivničných priestoroch mobilné telefóny, hračky a náčinie. Výšku nimi spôsobenej škody zatiaľ nezverejnili.

 

Na druhého z dvojice, 31-ročného slovenského občana, ktorého identita je polícii známa, vydali v Rakúsku zatykač. Po oboch sa pátralo nielen v alpskej republike, ale aj na Slovensku kvôli viacerým vlámaniam.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona