V Rakúsku pri práci v lese zahynul Slovák

NETKY.SK • 28 Júl 2013, 13:20 • 2 min
V Rakúsku pri práci v lese zahynul Slovák

LILIENFELD - Policajní vyšetrovatelia na základe doterajších poznatkov predpokladajú, že v danom prípade nešlo o dôsledok cudzieho zavinenia.

slovakia

left justify in out

Pri lesných prácach v katastri obce Türnitz v dolnorakúskom okrese Lilienfeld prišiel v sobotu večer o život 40-ročný Slovák. Informáciu priniesla dnes rakúska tlačová agentúra APA s odvolaním sa na krajinské policajné zdroje.

Podľa správy verejnoprávneho rozhlasu ORF obeť spoločne s Rakúšanom zo spolkovej krajiny Štajersko, mladším o štyri roky, vykonávala drevorubačské práce. Vyrúbané stromy potom Slovákov kolega prepravoval do skladu dreva.

Pri večernom návrate na miesto výrubu objavil Rakúšan Slováka ležať pod jedným zo smrekov. Lesný robotník utrpel ťažké zranenia, ktorým podľahol ešte na mieste nešťastia.

Policajní vyšetrovatelia na základe doterajších poznatkov predpokladajú, že v danom prípade nešlo o dôsledok cudzieho zavinenia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies