V Rači pre vinobranie uzavreli cestu

NETKY.SK • 12 September 2014, 10:17 • 2 min
V Rači pre vinobranie uzavreli cestu

BRATISLAVA – V bratislavskej mestskej časti Rača sa od dnešného rána vodiči nedostanú na časť Rustaveliho ulice. Pre Račianske vinobranie je miestna komunikácia úplne uzatvorená v 205-metrovom úseku od Detvianskej po Závadskú ulicu. Uzávierka potrvá do nedele (14. 9.) do 22.00 h, informovala TASR vedúca referátu mediálnej komunikácie Daniela Rodinová.

slovakia

left justify in out

"Autobusové linky mestskej hromadnej dopravy číslo 52, 56, 65 a školský spoj číslo 14 budú premávať po obchádzkových trasách," doplnila Rodinová. 

 

V Rači je už tretí deň uzatvorená aj Trávna ulica v úseku medzi Koľajnou a Žitnou ulicou v dĺžke asi 205 metrov. Dôvodom je rekonštrukcia kanalizácie. "Obchádzková trasa je vedená po uliciach Púchovská, Výhonská a Koľajná. Vyznačená je dočasným dopravným značením a dopravnými zariadeniami," podotkla Rodinová. Uzávierka miestnej komunikácie potrvá do 26. septembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies