V Québecu pokračuje snaha o návrat NHL do mesta

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 11:45 • 2 min
V Québecu pokračuje snaha o návrat NHL do mesta

QUEBEC - Zástupcova kanadského Québecu sú stále optimistickí v otázke možného návratu hokejovej NHL do svojho mesta. V stredu to uviedol šéf miestnej radnice Regis Labeaume.

slovakia

left justify in out

Už dlhšie sa hovorilo o možnom sťahovaní klubu Phoenix Coyotes do inej lokality, no v utorok samospráva v arizonskom Glendale rozhodnutiami predĺžila pôsobenie „kojotov“ vo Phoenixe. A aj v kanadskom Québecu si robili zálusk na príchod tohto mužstva do ich mesta. Začali už aj so stavbou novej arény, v ktorej by mohli hrať náhradníci za Nordiques, ktorí sa v deväťdesiatych rokoch minulého storočia presťahovali do amerického Denveru.

„Hlasovanie zastupiteľstva v meste Glendale ma neprekvapilo. Musím priznať, že to pre mňa nie je ani veľké sklamanie. Naše úsilie o návrat NHL do Québecu pokračuje ďalej,“ uviedol Labeaume. 
Správu priniesol portál TSN.ca



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies