V Púchove ocenili najlepších motocyklových jazdcov za rok 2016

NETKY.SK • 21 December 2016, 18:15 • 2 min
V Púchove ocenili najlepších motocyklových jazdcov za rok 2016

PÚCHOV - V sobotu 17. decembra sa v Púchove uskutočnilo dekorovanie šampiónov motocyklového športu na Slovensku za sezónu 2016.

slovakia

left justify in out

V rámci "Večera majstrov" ocenili víťazov jednotlivých tried všetkých šiestich disciplín Slovenskej motocyklovej federácie (SMF). Okrem toho predstavitelia SMF odovzdali ceny aj jazdcom, ktorí v tomto roku dosiahli významné výsledky na medzinárodných podujatiach FIM a FIM Europe.

Medzi nich nepochybne patril motocyklista Štefan Svitko - 34-ročný Žaškovčan sa stal historicky najlepšie umiestneným slovenským jazdcom na prestížnych púštnych pretekoch Rely Dakar v Južnej Amerike. Ocenenie dostal aj Vladimír Kothay za zisk titulu vicemajstra v európskom šampionáte v triale v triede superseniorov. Honor si vyslúžila aj Katarína Juríčková, ktorá ako prvá Slovenka dokončila šesťdňovú motocyklovú súťaž ISDE.

Počas "Večera majstrov" SMF ocenila aj členov za dlhoročný rozvoj motocyklového športu. V rámci toho odovzdali ďakovné plakety nasledovným členom SMF: Jarolím Mach, Viktor Beňo, Ladislav Šnegoň st., Milan Stoličný, Josef Brabec, Štefan Svitko st., Zlatoš Novosád, Peter Vencel, Juraj Szlama, Michal Puškár, Ján Zaťko, František Eckert, Irena Božeková-Belišová, Jiří Nechanický a Jaroslav Katriňák. Na záver odovzdali aj plakety za úspešnú organizáciu FIM Rally 2016 klubu Riders Levice a VÚC Žilina za pomoc a podporu pri spomenutom podujatí.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona