V prvom zápase finále konferencie Tampa deklasovala Islanders

NETKY.SK • 8 September 2020, 06:48 • 2 min
V prvom zápase finále konferencie Tampa deklasovala Islanders

EDMONTON- Černáková Tampa začala finále východnej konferencie vo veľkom štýle. V úvodnom zápase nastrieľala 8 gólov a ujala sa vedenia v sérii.

slovakia

left justify in out

Hviezdou prvého stretnutia bol Brayden Point

Hneď v prvej tretine dokázala Tampa streliť 3 góly, úvodný gól strelil Kanaďan Brayden Point. Ostatné dva pridali Kucherov a McDonagh. V druhej tretine sa Tampa presadila dvakrát, druhý gol v zápase pridal v presilovke Point a Tampa vstupovala do záveru zápasu s 4-gólovým náskokom.

V tretej tretine sa Islanders presadili už iba raz, druhý a posledný gol Islanders strelil obranca Nick Leddy. Zatial čo Islanders za celý zápas strelili len dva góly, Tampa sa neuspokojila s číslom 5. V tretej tretine sa presadila trikrát a stav zápasu sa zastavil na 8:2. Point si pripísal dve asistencie a Tampa ukázala, že aj bez zraneného Stevena Stamkosa dokáže hrať výborný hokej.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tampa Bay Lightning (@tblightning),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies