V prípravnom kempe na ME v Hapalovom tíme 24 hráčov

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 15:20 • 2 min
V prípravnom kempe na ME v Hapalovom tíme 24 hráčov

Bratislava - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Pavel Hapal zverejnil nomináciu na tréningový kemp v Šamoríne pred júnovými majstrovstvami Európy v Poľsku. Dokopy v nej figuruje 24 hráčov, z toho traja brankári. Realizačný tím má v zálohe aj jedenásť náhradníkov.

slovakia

left justify in out

V nominácii nefigurujú Albert Rusnák, Matúš Bero, Milan Škriniar, Stanislav Lobotka, Lászlo Bénes a Ondrej Duda, ktorých povolal tréner A-tímu Ján Kozák do Litvy na kvalifikačný zápas MS 2018.

 

Tréningový kemp sa uskutoční v dňoch 5. až 10. júna v Šamoríne. Šampionát odštartuje 16. júna a Slováci si v základnej A-skupine zmerajú sily postupne s domácim Poľskom, Anglickom a Švédskom.

 

nominácia na tréningový kemp SR 21 v Šamoríne (5.-10. júna 2017):

 

brankári: Adrián Chovan (AS Trenčín), Adam Jakubech (Spartak Trnava), Marek Rodák (Accrington)

obrancovia: Lukáš Skovajsa (AS Trenčín), Tomáš Huk a Ľubomír Šatka (obaja FC DAC 1904 Dunajská Streda), Martin Králik, Denis Vavro a Róbert Mazáň (všetci MŠK Žilina), Branislav Niňaj (Lokeren), Martin Valjent (Ternana)

stredopoliari: Nicolas Špalek a Miroslav Káčer (obaja MŠK Žilina), Tomáš Brigant (FK Senica), Michal Faško (MFK Ružomberok), Jakub Hromada a Martin Chrien (obaja Viktoria Plzeň), Jaroslav Mihalík (Cracovia Krakov), Lukáš Haraslín (Lechia Gdansk)

útočníci: Pavol Šafranko (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Adam Zreľák (FK Jablonec), Tomáš Vestenický (Cracovia Krakov), Róbert Polievka (ŽP Šport Podbrezová), Lukáš Čmelík (Piast Gliwice)

 

náhradníci:

brankári: Dominik Greif (Slovan Bratislava), Matúš Hruška (Dukla Praha)

obrancovia: Martin Šulek (AS Trenčín), Dávid Hancko (MŠK Žilina), Juraj Kotula (FK Senica), Dominik Kružliak a Šimon Kupec (obaja MFK Ružomberok), Michal Sipľak (MFK Zemplín Michalovce)

stredopoliari: Juraj Chvátal (1. FC Slovácko), Július Szöke (Šachter Karagandy)

útočníci: Filip Balaj (FC Nitra)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies