V príprave víťazstvo Trnavy nad Interom Baku, Rusov zranený

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 12:07 • 2 min
V príprave víťazstvo Trnavy nad Interom Baku, Rusov zranený

LUTMANNSBURG - Futbalisti Spartaka Trnava zvíťazili v stredajšom prípravnom stretnutí v rakúskom Lutzmannsburgu nad ažerbajdžanským klubom Inter Baku 2:1 (1:0).

slovakia

left justify in out

V dueli, ktorý poznačil intenzívny dážď, sa "andeli" ujali vedenia gólom novej akvizície Matúša Čonku z hranice šestnástky. Po zmene strán síce Chorvát Matija Špičič vyrovnal, ale Nigérijčan v drese trnavského mužstva Peter Nworah rozhodol presnou hlavičkou o víťazstve Spartaka.

 

Negatívom stretnutia podľa informácie na oficiálnej internetovej stránke trnavského klubu bolo zranenie brankára Dobrivoja Rusova, ktorý po zrážke s obrancom Marekom Janečkom duel síce dochytal, po záverečnom hvizde arbitra sa však necítil dobre a podstúpil vyšetrenie v nemocnici. 

 

"Zápas hodnotím pozitívne, Baku má silný tím. Aj v závere stretnutia bolo vidieť, že nie sú zvyknutí prehrávať, keď na ihrisku pribudla nervozita. Duel nám ukázal, s kým môžeme počítať a s kým nie," citoval klubový web slová trénera Spartaka Juraja Jarábka. 

Výsledok stredajšieho prípravného stretnutia účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2014/2015: 

FC Spartak Trnava - Inter Baku (Azer.) 2:1 (1:0) - hralo sa v rakúskom Lutzmannsburgu 
Góly: Čonka, Nworah - Špičič 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies