V príprave remíza Myjavy so Skopje, Dorňák spokojný

NETKY.SK • 18 Február 2014, 14:39 • 2 min
V príprave remíza Myjavy so Skopje, Dorňák spokojný

ANTALYA - Po minulotýždňovom víťazstve nad maďarským tímom ETO Györ (2:0) remizovali v pondelok futbalisti Spartaka Myjava v druhom vystúpení na hernom sústredení v Turecku s macedónskym prvoligovým klubom FK Vardar Skopje 1:1. Obidva góly padli v prvom polčase, za "kopaničiarov" vyrovnal v 31. min Ľubomír Urgela.

slovakia

left justify in out

"Vardar ako macedónsky vicemajster bol futbalovo odlišným súperom ako Györ, viac hravejší, mal nižších hráčov, všetko viac postavené na medzihre. My sme zvolili trochu inú taktiku ako v predchádzajúcom zápase. Myslím si, že sme duel zvládli dobre, spokojnejší som s prácou v defenzíve ako v ofenzíve," citovala oficiálna internetová stránka myjavského klubu slová trénera Spartaka Radúza Dorňáka, ktorý ďalej pokračoval v hodnotení: "Proti Skopje sme inkasovali nešťastný gól: vo vlastnom pokutovom území sa pošmykol Siva a súper už mal ľahkú úlohu. Potom sa nám podarilo vyrovnať po nacvičenom rohovom kope. Po zmene strán sa Vardar dostal len k jednej šanci, my sme naopak trikrát nevyužili dobré príležitosti, ani z päťky sme nedotlačili loptu do siete. Pokojne sme tento zápas mohli vyhrať, napriek tomu som spokojný s výkonom i výsledkom." 
Futbalisti Myjavy odohrajú záverečný duel v rámci pobytu v "krajine polmesiaca" v stredu 19. februára o 10.00 h proti ruskému prvoligovému tímu Kubaň Krasnodar. 

Výsledok pondelkového prípravného stretnutia účastníka najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Corgoň ligy 2013/2014: 

Spartak Myjava - FK Vardar Skopje (Mac.) 1:1 (1:1) 
Góly: 31. Ľ. Urgela - 17. Georgiev 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies