Toto sú muži, ktorí 10 rokov väznili tri ženy!

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 10:23 • 2 min
Toto sú muži, ktorí 10 rokov väznili tri ženy!

CLEVELAND - V prípade troch unesených žien v Clevelande v americkom štáte Ohio obžalovali v stredu podozrivého Ariela Castra (52), majiteľa domu, v ktorom ženy väznili, z únosu a znásilnenia. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Amanda Berryová bola nezvestná od roku 2003. Michelle Knightová bola nezvestná od roku 2002 a Gina DeJesusová od roku 2004. Knightová mala v čase zmiznutia 20 rokov, Berryová 16 rokov a DeJesusová bola 14-ročná. Ženy po takmer desaťročí objavili v pondelok po zúfalom telefonáte jednej z nich na núdzovú linku. Spolu so ženami z domu oslobodili aj šesťročné dievča, ktoré porodila Berryová.      

V prípade zadržali aj Castrových bratov Pedra (54) a Onila (50), tých však doposiaľ neobvinili, píše AP. Muži sa nachádzajú vo väzbe a ich švagor uviedol, že celá rodina je prípadom "totálne šokovaná".

Polícia uviedla, že medzi dôkazovým materiálom, ktorý zhromaždili v dome, sú aj povrazy a reťaze. Ženy boli podľa miestnych úradov vystavené dlhodobému sexuálnemu a psychologickému zneužívaniu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies