V prípade piatkovej streľby v Považskej Bystrici padlo obvinenie

NETKY.SK • 22 Apríl 2015, 14:53 • 2 min
V prípade piatkovej streľby v Považskej Bystrici padlo obvinenie

BRATISLAVA/POVAŽSKÁ BYSTRICA - V prípade minulotýždňovej piatkovej vraždy a pokusu o vraždu v Považskej Bystrici už padlo obvinenie.

slovakia

left justify in out

Čelí mu 36-ročný Čech Josef, ktorý žije v Skalici. Vzhľadom na stále prebiehajúce policajné vyšetrovanie a vykonávanie procesných úkonov momentálne nie je možné poskytnúť viac informácií, uviedla trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová. Polícia hľadá aj prípadných svedkov streľby, ktorí si mohli všimnúť tmavomodré BMW 530 XD s evidenčným číslom 3AR 88-06 v Považskej Bystrici a okolí, prípadne ďalšie osoby, ktoré do auta nastupovali alebo z neho vystupovali.

 

Do krku postrelený 30-ročný Patrik z Beluše priviezol v piatok popoludní v českom BMW do považskobystrickej nemocnice už mŕtveho 40-ročného Erika. Patrikovi lekári okamžite poskytli prvú pomoc a momentálne je v umelom spánku. Obaja muži sú polícii známi. Vozidlo išlo po trase medzi Dolnou Marikovou a Považskou Bystricou. BMW bolo v obci Hatné, krátko po 13:00 aj na čerpacej stanici v Orlovom, kde vodič natankoval naftu za päť eur. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na linke 158. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies