V prípade obvineného exministra Pavla Ruska vypovedal svedok Ján K.

NETKY.SK • 9 November 2017, 15:29 • 2 min
V prípade obvineného exministra Pavla Ruska vypovedal svedok Ján K.

BRATISLAVA - V prípade obvineného exministra a bývalého riaditeľa televízie Markíza Pavla Ruska a ďalších troch obvinených vo štvrtok pred policajným vyšetrovateľom vypovedal ako svedok Ján K., ktorý bol v minulosti blízkym človekom banskobystrického bossa Mikuláša Č.

slovakia

left justify in out

Ján K. strávil pred policajným vyšetrovateľom necelú hodinu. S médiami však nekomunikoval. „Ďakujem, nebudem vám odpovedať,“ povedal a nastúpil do pristaveného čierneho Mercedesu. Ján K., ktorý v tomto prípade figuruje ako svedok, je sám obvinený v inej kauze únosu a vraždy poľského podnikateľa Grzegorza Szymaneka. Stíhaný je na slobode.

 

Ako ďalší svedok v tejto veci prišla vo štvrtok na políciu bývalá manželka exministra Pavla R. - Viera. "Ja osobne nie," odpovedala na otázku, či sa ona sama niekedy stretla s obvineným Mikulášom Č.

 

Bývalý minister hospodárstva Pavol Rusko je obvinený, že si v roku 1997 v podsvetí objednal vraždu svojej vtedajšej spoločníčky Sylvie Volzovej. Okrem iných ho má usvedčovať práve bývalý šéf banskobystrického podsvetia Mikuláš Č., ktorý si už za iné vraždy odpykáva doživotný trest.

 

Okrem Ruska čelia obvineniu v tejto veci aj Miloš K., Róbert L. alias Kýbel a práve Mikuláš Č.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies