V prípade mŕtveho Slováka na skládke v Grazi sú ďalší podozriví

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 12:18 • 2 min
V prípade mŕtveho Slováka na skládke v Grazi sú ďalší podozriví

BRATISLAVA - V prípade vraždy Slováka, ktorého telo našli ešte v marci na skládke v rakúskom Grazi, sú po prvotnom obvinení dvoch osôb podozriví aj ďalší dvaja Slováci.

slovakia

left justify in out

Jedného z nich zadržali v pondelok v obci Širkovce v okrese Rimavská Sobota a druhého v Českej republike. Podozriví, ako aj zavraždený prespávali vo Viedni v stane ukrytom v kríkoch.

V apríli najskôr z tejto vraždy rakúski policajti obvinili 54-ročného Jozefa a 40-ročnú Vladimíru, naši prezidiálni pátrači ich spolu s kukláčmi koncom apríla zadržali v obci Širkovce.  

 

Ako informoval hovorca Prezídia PZ Michal Slivka, obaja skončili vo väzbe, z ktorej medzičasom Slovenská republika jednu z osôb vydala na trestné stíhanie do Rakúska. Rakúšania pri vyšetrovaní zistili, že do prípadu sú zapletení aj ďalší dvaja muži – iba 17-ročný Jónás a 54-ročný Ondrej. Rakúska strana tak opäť požiadala o spoluprácu slovenských prezidiálnych cieľových pátračov.

 

V pondelok skoro ráno tínedžera zadržali a predviedli na Krajskú prokuratúru v Banskej Bystrici. Ondreja zase zadržala česká polícia ešte v piatok 26. mája na území Českej republiky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona