V prípade incidentu Ivana Kmotríka ml. začala polícia trestné stíhanie

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 15:32 • 2 min
V prípade incidentu Ivana Kmotríka ml. začala polícia trestné stíhanie

TRNAVA - Polícia začala stíhať viceprezidenta a zároveň generálneho riaditeľa slovenského futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava Ivana Kmotríka mladšieho za prečin ublíženia na zdraví v súvislosti s jeho údajným napadnutím príslušníka bezpečnostnej služby na sobotňajšom zápase v Trnave v rámci 4. kola nadstavbovej časti (skupina o titul) najvyššej slovenskej súťaže Fortuna ligy 2017/2018.

slovakia

left justify in out

"Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví. Bližšie informácie k prebiehajúcim úkonom polícia nateraz nemôže poskytnúť," uviedla v pondelok  hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave Mária Linkešová.

Podľa medializovaných informácií Ivan Kmotrík ml. mal v priestoroch mixzóny, kabín tímov a rozhodcov vraziť skleneným pohárom do tváre príslušníka bezpečnostnej služby a spôsobiť mu krvavé zranenie. Toho vraj ošetrili priamo na štadióne a následne podstúpil vyšetrenie aj v nemocnici. "Skleneným pohárom údajne udrel SBS-kára do hlavy, keď si od neho pýtal lístok do VIP zóny. SBS-kár skončil v nemocnici," referoval na margo incidentu ešte v sobotu portál tvnoviny.sk. Útočník údajne skončil na policajnej stanici.

Spomenutý sobotňajší futbalový duel dvoch tradičných rivalov FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava vyhodnotila polícia ako rizikový, vrátane bezpečnostných opatrení. Stretnutie na Štadióne Antona Malatinského v Trnave sa skončilo tesným víťazstvom domáceho tímu 1:0. Spartak si tým upevnil líderské postavenie v tabuľke najvyššej súťaže a priblížil sa k zisku majstrovského titulu, ktorý naposledy získal pred dlhými 45 rokmi. Slovan Bratislava šesť kôl pred koncom ligovej sezóny figuruje na 3. mieste s odstupom 10 bodov na Trnavu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies