V Primaciálnom paláci bude dnes koncert na pomoc ľuďom bez domova

NETKY.SK • 14 December 2013, 13:43 • 2 min
V Primaciálnom paláci bude dnes koncert na pomoc ľuďom bez domova

BRATISLAVA - V Primaciálnom paláci v Bratislave sa dnes o 17.00 h uskutoční benefičný Vianočný koncert, ktorého výťažok pôjde pre ubytovňu bezdomovcov v Podunajských Biskupiciach.

slovakia

left justify in out

Záštitu nad ním prevzal primátor Bratislavy Milan Ftáčnik.

Na koncerte, ktorý sa organizuje už po 15. raz, sa predstavia všetky generácie umelcov. Koncert organizuje Rotary klub Bratislava v spolupráci so Spoločnosťou pre vedy a umenia – Bratislava a ubytovňou RESOTY v Podunajských Biskupiciach, ktorá sa už 22 rokov denne stará o viac ako 30 ľudí bez domova.

Pre Rotary klub Bratislava je dnešné benefičné podujatie jedným, ktoré v predvianočnom období organizuje v prospech sociálne odkázaných. Peniaze pre ľudí v núdzi zbierali bratislavskí rotariáni aj počas predaja vianočného punču, a to na podporu Nadácie Horský park v Bratislave. Podieľali sa tiež na benefičnej akcii International women club christmas bazaar. 
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies