V Prievidzi horela letná kuchyňa a priľahlý objekt pri rodinnom dome

NETKY.SK • 17 September 2015, 12:14 • 2 min
V Prievidzi horela letná kuchyňa a priľahlý objekt pri rodinnom dome

PRIEVIDZA - Prievidzskí a handlovskí hasiči likvidovali so štyrmi kusmi techniky požiar na dvore pri rodinnom dome na Malonecpalskej ulici v Prievidzi, ku ktorému došlo v utorok 15. septembra vo večerných hodinách.

slovakia

left justify in out

Plamene zasiahli letnú kuchyňu a priľahlý objekt, pričom sa postupne šírili k stolárskej dielni. TASR informoval dnes hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

 

"Hasiči zasahujúci v dýchacích prístrojoch nasadili za účelom lokalizácie požiaru tri hasebné prúdy za súčasného ochladzovania troch kusov propán-butánových fliaš, ktoré sa nachádzali v postihnutom objekte. Počas hasebných prác hasiči postupne rozoberali konštrukciu strechy za súčasného odkrývania a likvidácie skrytých lokálnych ohnísk a celé požiarisko priebežne monitorovali prostredníctvom termovíznej kamery," uviedol k zásahu Petrík.

 

Podľa jeho ďalších slov požiar zlikvidovali príslušníci Hasičského a záchranného zboru v stredu (16.9.) krátko pred 1.00 h, požiarisko opätovne skontrolovali a miesto udalosti odovzdali majiteľovi. "Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania," uzavrel.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona