V priemyselnej zóne v Senici horela odsávacia technika výrobnej linky

NETKY.SK • 22 Marec 2023, 10:14 • 2 min
V priemyselnej zóne v Senici horela odsávacia technika výrobnej linky

SENICA - Hasiči zasahovali v utorok (21. 3.) neskoro večer pri požiari technologického zariadenia v priestoroch súkromnej spoločnosti v priemyselnej zóne Kaplinské pole v Senici. Včasným zásahom sa podarilo uchrániť majetok v hodnote 3 milióny eur.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Lena Košťálová. Ako doplnila, po vykonanom prieskume bolo zistené, že priestory výrobnej haly sú zadymené.

 

"Pred príjazdom hasičskej jednotky boli zamestnanci evakuovaní na voľné priestranstvo. Plamene zachvátili odsávaciu techniku nad výrobnou linkou. Zamestnancom sa podarilo pomocou práškových hasiacich prístrojoch a záhradnej hadice požiar lokalizovať," uviedla Košťálová.

 

img

 

Zasahujúci príslušníci pokračovali v likvidácií tlejúcich častí technologického zariadenia a ochladzovania kovových častí výrobnej linky. "Po ich uhasení bol následne vykonaný prieskum termovíznou kamerou. Pri udalosti neprišlo k žiadnemu zraneniu. Prevádzkovo-technická porucha spôsobila škodu odhadnutú predbežne na 5000 eur," informovala hovorkyňa hasičov. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona