V prequeli Votrelca si zahrá aj Demián Bichir

NETKY.SK • 23 Február 2016, 14:56 • 2 min
V prequeli Votrelca si zahrá aj Demián Bichir

NEW YORK - Mexický herec Demián Bichir sa predstaví v pripravovanom sci-fi Alien: Covenant režiséra Ridleyho Scotta.

slovakia

left justify in out

Snímka bude prequelom Votrelca (1979) a zároveň sequelom filmu Prometheus (2012). Päťdesiatdvaročný Bichir je štvrtým potvrdeným členom hereckého obsadenia. Okrem neho sa v novinke ukážu aj Michael Fassbender, Katherine Waterston a Danny McBride.


Alien: Covenant by mal priniesť príbeh o členoch posádky vesmírnej lode Covenant, ktorá smeruje k odľahlej planéte v domnienke, že ide iba o neprebádaný terén. V skutočnosti je však temným a nebezpečným svetom s jediným obyvateľom, Davidom (Michael Fassbender), ktorý prežil zničenú expedíciu lode Prometheus. Očakáva sa, že Alien: Covenant bude prvou časťou novej trilógie, ktorá prepojí udalosti z Votrelca a snímky Prometheus. Snímka by mala mať premiéru budúci rok.


Demián Bichir Nájera pochádza zo známej mexickej hereckej rodiny, keďže tomuto povolaniu sa venujú aj jeho rodičia a obaja bratia. Kariéru odštartoval v telenovelách a postupne sa prepracoval k filmom, pričom známejším sa stal vďaka komédii Sexo, pudor y lágrimas (1999). V USA debutoval v roku 2001 televíznym filmom In the Time of the Butterflies, v ktorom si zahral so Salmou Hayek. Neskôr účinkoval napríklad v seriáloch Tráva (2005 - 2012) a The Bridge (2013 - 2014) a snímkach ako Che (2008), A Better Life (2011), Divosi (2012), Machete zabíja (2013), The Heat (2013) či Osem hrozných (2015), pričom za výkon v dráme A Better Life získal nomináciu na Oscara.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona