Kuciak bude mať nového trénera, Hull sa rozlúčil s Phelanom

NETKY.SK • 4 Január 2017, 08:31 • 2 min
Kuciak bude mať nového trénera, Hull sa rozlúčil s Phelanom

LONDÝN - Tréner Mike Phelan skončil na lavičke zostupom ohrozeného futbalového klubu Hull City. Vedenie aktuálne posledného tímu anglickej Premier League oznámilo, že kouča s okamžitou platnosťou odvolalo.

slovakia

left justify in out

Hull pod vedením Phelana nevyhral v najvyššej domácej súťaži už takmer dva mesiace, v 20 dueloch sezóny získal iba 13 bodov. Jediným svetlým momentom je účinkovanie mužstva v Ligovom pohári, v ktorom sa prebojovalo do semifinále.

 

Pheland je v Premier League tretím trénerom za uplynulé dva týždne, ktorý predčasne skončil vo funkcii. Bývalý obranca Manchestru United vydržal na lavičke Hull City na poste hlavného kouča necelé tri mesiace. "Radi by sme sa Mikeovi poďakovali za odvedenú prácu, ktorý odviedol ako asistent a potom aj ako hlavný tréner. Už sme začali hľadať jeho nástupcu," oznámilo vedenie klubu na Twitteri.

 

Nevyťažovaným členom kádra Hullu je od februára 2016 slovenský brankár Dušan Kuciak, prišiel z Legie Varšava. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies