V predkole EL Trenčínu pískajú Taliani, Senici Rusi, Žiline Estónci

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 12:46 • 2 min
V predkole EL Trenčínu pískajú Taliani, Senici Rusi, Žiline Estónci

BRATISLAVA - Úvodný duel corgoňligového futbalového klubu AS Trenčín v pohárovej Európe povedú talianski rozhodcovia.

slovakia

left justify in out

Štvrtkové prvé stretnutie 2. predkola Európskej ligy UEFA so švédskym tímom IFK Göteborg bude mať na starosti z pozície hlavného arbitra Paolo Silvio Mazzoleni, jeho asistentmi budú Riccardo Di Fiore a Gianluca Vuoto, funkciu štvrtého arbitra vykoná Gianpaolo Calvarese. Výkop zápasu, ktorý sa uskutoční v Helsingborgu, je na programe o 19.00 h SELČ.

V tej istej fáze kontinentálneho pohára číslo dva sa predstaví aj FK Senica. Stretnutie "Záhorákov" na ihrisku čiernohorského klubu FK Mladost Podgorica zverila Európska futbalová únia (UEFA) do rúk Rusovi Vitalijovi Meškovovi, na čiarach sa predstavia Maksim Gavrilin a Igor Demeškov, štvrtým rozhodcom bude Sergej Kuznecov. Meranie síl v Čiernej Hore sa začne o 18.00 h. 

Tretí slovenský zástupca v EL UEFA - MŠK Žilina, ktorý prešiel v 1. predkole cez gruzínske mužstvo Torpedo Kutaisi, sa predstaví vo štvrtok o 20.45 h na pôde slovinskej Olimpije Ľubľana. Toto stretnutie povedú rozhodcovia z Estónska na čele s Kristom Tohverom. Jeho asistentmi budú Hannes Reinvald a Sten Klaasen, štvrtým arbitrom je Roomer Tarajev. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies