V pražskej prírodnej rezervácii našli mŕtvolu, jej identita sa preveruje

NETKY.SK • 12 September 2014, 17:50 • 2 min
V pražskej prírodnej rezervácii našli mŕtvolu, jej identita sa preveruje

PRAHA - Pražská polícia preveruje identitu muža, ktorého mŕtve telo v značnom štádiu rozkladu našiel 6. septembra náhodný okoloidúci v prírodnej rezervácii na úpätí skaly v Divokej Šárke.

slovakia

left justify in out

Súdna pitva zosnulého, u ktorého sa našli dokumenty naznačujúce, že ide o 25-ročného občana Nemecka,  nepriniesla žiadne indície o cudzom zavinení smrti.
     

Policajti si však nie sú istí, či dokumenty, ktoré mala obeť vo vreckách, skutočne patrili jemu, informoval web iDNES.cz s odvolaním sa na hovorcu pražskej polície Tomáša Hulana.
     

Mladý muž, ktorému patrili dokumenty, pricestoval do českej metropoly medzi 26. a 28. augustom a ubytoval sa v hoteli, v ktorom ho naposledy videli 2. septembra, teda asi štyri dni pred nálezom mŕtveho tela. Istota, že zosnulý je skutočne oným nemeckým občanom, však pražskej polícii zatiaľ chýba, aj preto sa pokúsi zmapovať pobyt Nemca v Prahe i jeho kontakty. Identitu bude overovať cestou medzinárodnej spolupráce s nemeckými kolegami.
     

Polícia zverejnila fotografiu z dokumentov a požiadala verejnosť o pomoc pri preverovaní miest pobytu mladíka a jeho kontaktov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona