V Prahe sa zrazil autobus, električka a auto: Zranenia utrpelo 23 ľudí vrátane ôsmich detí

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 18:14 • 2 min
V Prahe sa zrazil autobus, električka a auto: Zranenia utrpelo 23 ľudí vrátane ôsmich detí

PRAHA - Dvadsaťtri ľudí vrátane ôsmich detí sa dnes popoludní zväčša ľahšie zranilo v Prahe pri zrážke autobusu MHD, električky a osobného motorového vozidla. Informáciu priniesol internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na policajnú hovorkyňu Ivetu Martínkovú.

slovakia

left justify in out

Električka sa po kolízii podľa informácií z dejiska nehody vykoľajila. Na mieste zasahovali podľa slov hovorkyne záchrannej služby hlavného mesta ČR Jiřiny Ernestovej viaceré jednotky záchranárov, ktorí, ako hovorkyňa uviedla pre server iDNES.cz, ošetrili na mieste 23 ľudí vrátane ôsmich detí. Previezli ich do štyroch pražských nemocníc.
     

Ernestová súčasne poukázala na skutočnosť, že bol vyhlásený traumaplán, čo prichádza do úvahy pri udalostiach s viac ako desiatimi zranenými.
     

Pražský dopravný podnik na webovej stránke informoval, že doprava medzi železničnou stanicou Braník a rovnomenným sídliskom je prerušená. Električky na trasách 3 a 17 dočasne nahradili autobusy. Jeden jazdný pruh v inkriminovanom úseku sprejazdnili, s normalizáciou dopravy sa tam počíta po 18.00 h.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies