V Prahe sa rozbieha medzinárodná festivalová prehliadka Fresh Film Fest

NETKY.SK • 25 August 2011, 13:05 • 2 min
V Prahe sa rozbieha medzinárodná festivalová prehliadka Fresh Film Fest

V Prahe sa rozbieha medzinárodná festivalová prehliadka Fresh Film Fest - Kultúra Projekcie celkove 120 filmov a navyše celý rad sprievodných akcií ponúkne návštevníkom už 8. ročník medzinárodnej festivalovej prehliadky Fresh Film Fest, ktorý sa dnes popo

slovakia

left justify in out

img

Projekcie celkove 120 filmov a navyše celý rad sprievodných akcií ponúkne návštevníkom už 8. ročník medzinárodnej festivalovej prehliadky Fresh Film Fest, ktorý sa dnes popoludní začal v Prahe.
      V programe festivalu nechýba ani dvojica na Oscara nominovaných snímok, Blue Válentine režiséra Dereka Cianfranca s Ryanom Goslingom a Michelle Williamsovou v hlavných úlohách a Winter's Bone pochádzajúci z dielne nezávislej americkej filmárky Debry Granikovej, ktorý ocenili už aj na festivaloch Berlinale a Sundance.
      Filmoví fajnšmekri sa však môžu tešiť aj na celý rad ďalších zaujímavých filmových projektov z rôznych končín planéty, vrátane kinematograficky tam zaujímavých krajín ako Argentína, Irán alebo Kórejská republika.
      Súčasťou rámcového programu budú v tomto roku workshopy, koncerty, ale aj tanečné predstavenie a výstava.
      Ústrednou témou ôsmeho ročníka festivalu je vzdor, čo sa prejavilo aj vo vizuálnej podobe pútačov.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona