V Prahe prebieha proces s prevádzkovateľmi luxusného nevestinca

NETKY.SK • 10 Október 2015, 18:48 • 2 min
V Prahe prebieha proces s prevádzkovateľmi luxusného nevestinca

PRAHA - Z trestného činu kupliarstva sa v týchto dňoch zodpovedá pred Obvodným súdom pre Prahu 1 šestica prevádzkovateľov exkluzívneho pánskeho klubu pre majetnú klientelu v českom hlavnom meste.

slovakia

left justify in out

Podozrenie, že obžalovaní nakrúcali a následne vydierali tam pracujúce mladé ženy sa však v súdnej sieni nepotvrdilo, vyplýva z informácií internetového serveru Lidovky.cz.

 

VIP nevestinec, ktorého klienti si mohli prísť na svoje po 24 hodín denne a ktorého desiatky pacovníčok pracovali na zmeny, bol utajený v činžiaku v Křižovníckej ulici a poskytoval napríklad možnosť sledovať pri kúpeli z vírivky Pražský hrad alebo Rudolfinum.

 

Prevádzku zariadenia ukončila prekvapujúca policajná razia v marci 2015.

 

Obvodné štátne zastupiteľstvo podalo žalobu na prevádzkovateľov v júli, hlavné pojednávanie na súde je momentálne v plnom prúde. Obžalovaným hrozí hoci osem rokov za mrežami.

 

Vyšetrovatelia predpokladajú, že zariadenie GC Leonardo bolo v prevádzke už od augusta 2002 a že táto "továreň na lásku" zarobila i 40.000-80.000 Kč/denne.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies