V Prahe niekto streľal na vilu lobistu Ulčáka, polícia našla projektil

NETKY.SK • 10 December 2014, 06:34 • 2 min
V Prahe niekto streľal na vilu lobistu Ulčáka, polícia našla projektil

PRAHA - Pražská polícia od pondelňajšieho večera vyšetruje streľbu v šiestom obvode českej metropoly. Zatiaľ neznámy páchateľ tam prestrelil okno rodinného domu, ktorý podľa oficiálne nepotvrdených informácií patrí podnikateľovi Martinovi Ulčákovi.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom dnes české médiá. Hovorca polície Tomáš Hulan uviedol, že pri streľbe nedošlo k zraneniam. Polícia, ktorá našla na mieste udalosti nielen prestrelené okno, ale aj projektil, zatiaľ kauzu právne nekvalifikovala. Podľa Hulana zatiaľ nevie ani o tom, či išlo o streľbu úmyselnú alebo náhodnú.
      

Spomínaný podnikateľ patrí medzi lobistov a dlhoročných známych bývalého šéfa Sazky Aleša Hušáka. Kontakty mal i s Romanom Janouškom, ktorý si v súčasnosti odpykáva 4,5-ročný trest väzenia po tom, čo v Prahe autom zrazil a zranil ženu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona