V Portlande sa stretli desiatky dinosaurov

NETKY.SK • 21 Január 2018, 09:59 • 2 min
V Portlande sa stretli desiatky dinosaurov

PORTLAND 21. januára (SITA/AP) - Stretnutie dinosaurov zo všetkých kútov Spojených štátov sa konalo v sobotu na Monument Square v Portlande v americkom štáte Maine.

slovakia

left justify in out

Desiatky nadšencov prehistórie Zeme prezlečených do kostýmov znázorňujúcich dinosaurov rodu Tyrannosaurus rex roztrúsených po celom námestí pôsobilo podľa agentúry AP dojmom, ako keby si dali na jednom mieste zraz zmenšené exempláre všetkých vystavených dinosaurov z prírodovedných múzeí celého sveta.

Nadšencov dinosaurov zvolávali do Portlandu cez Facebook Valerie Sanborn a Alison Cyr, počet účastníkov ich však milo prekvapil. Fanúšikovia dinosaurov v kostýmoch pravekých jašterov skákali po námestí, ručali a naháňali sa, keďže však dinosaurie ruky nie sú uspôsobené na fotografovanie, o skupinové foto museli požiadať okoloidúcich.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies