V porote súťaže American Idol zasadne opäť Jennifer Lopez

NETKY.SK • 4 September 2013, 17:31 • 2 min
V porote súťaže American Idol zasadne opäť Jennifer Lopez

LOS ANGELES - Hviezda latinohudby a herečka Jennifer Lopezová sa v 13. sérii talentovej televíznej súťaže American Idol vráti medzi porotcov, medzi ktorých už patrila v dvoch z doterajších sérií.

slovakia

left justify in out

Podľa vlastných slov v jej rozhodnutí nezohrali rozhodujúcu úlohu peniaze, ale fakt, že má túto prácu rada. V návrate jej nezabránila ani relatívna zaneprázdnenosť, keďže, ako pripomenula, nakrúca práve dva filmy a čoskoro by mal vyjsť aj jej nový album.

"Je to vlastne najhoršie obdobie na návrat, ale jednoducho to chcem robiť, pretože to mám rada," citovali americké médiá staronovú porotkyňu. Správu o návrate Lopezovej potvrdila už aj televízna spoločnosť Fox, ktorá by novú sériu chcela vysielať začiatkom roka 2014.

Ďalšími členmi poroty budú hviezdy country -  skladateľ, gitarista a spevák Keith Urban, inak manžel herečky Nicole Kidmanovej, ako aj herec, hudobník a spevák Harry Connick jr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies