V popredí záujmu na Dni s Fleetom - hospodárnosť vozových parkov

NETKY.SK • 21 September 2010, 13:19 • 2 min
V popredí záujmu na Dni s Fleetom - hospodárnosť vozových parkov

V popredí záujmu na Dni s Fleetom - hospodárnosť vozových parkov

slovakia

left justify in out

img

Informácie o platnej i pripravovanej legislatíve v oblasti financií, daňové aspekty  ovplyvňujúce prevádzku firemných vozidiel, ako aj výmena skúseností zameraná na znižovanie výdavkov formou optimalizácie a zefektívnenia vozidlového parku boli ústrednými témami 2. ročníka podujatia Deň s Fleetom, ktorý sa konal dnes v Bratislave.
Vyše 160 manažérov spoločností prevádzkujúcich firemné automobily sa oboznámilo s aktuálnymi informáciami zameranými na podmienky slovenského trhu a firemného prostredia a úsporu nákladov na firemné autá, ktoré tvoria vo väčšine spoločností druhú najvyššiu položku po výdavkoch na zamestnancov.
Ako povedal pre TASR Peter Krč, konateľ spoločnosti Auto Business Media, ktorá podujatie zorganizovala, efektívnosť prevádzky firemných flotíl do značnej miery ovplyvňuje celkové hospodárske výsledky každého podnikateľského subjektu.
Napriek naštartovaniu trhu s firemnými vozidlami, najmä v 1. polroku tohto roka, čo svedčí o postupnom oživovaní ekonomiky po hlbokom prepade, je zvyšovanie fleet manažmentu stále na programe dňa.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies