V Poprade v noci prepadli 69-ročného dôchodcu

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 14:33 • 2 min
V Poprade v noci prepadli 69-ročného dôchodcu

BRATISLAVA/PREŠOV - Policajti chytili jedného z dvoch lupičov, ktorí v nedeľu v noci prepadli na popradskom sídlisku Juh 69-ročného Popradčana.

slovakia

left justify in out

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, z lúpeže je obvinený 25-ročný muž z Veľkej Lomnice v okrese Kežmarok.

 

Obvinený spolu s ďalším, zatiaľ neznámym mužom, v nedeľu 13. apríla okolo pol jednej v noci prepadol na Ulici mládeže dôchodcu. "Zozadu sa k nemu potichu priblížili a začali ho päsťami udierať po celom tele. Napadnutý muž spadol na zem, kde ho obaja opakovane udierali päsťami a kopali do celého tela. Z vrecka nohavíc mu obvinený zobral 140 eur, potom odišiel do jedného z popradských barov, kde ho zadržala policajná hliadka," uviedol Džobanik. Napadnutého muža nemuseli ošetrovať lekári, útočníci mu však potrhali nohavice. Dolapeného mladíka chcú stíhať väzobne, po druhom páchateľovi polícia pátra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies