V Poprade bude kapitánom Fabian, veterán Kroták sa céčka vzdal

NETKY.SK • 8 August 2017, 15:14 • 2 min
V Poprade bude kapitánom Fabian, veterán Kroták sa céčka vzdal

POPRAD - Stále hrajúca popradská hokejová legenda Arne Kroták nepridá do svojich štatistík ďalšiu sezónu s kapitánskym "céčkom" na drese "kamzíkov".

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný krídelník sa síce chystá už na 22. súťažný ročník vo farbách HK Poprad, v tipsportligovej sezóne 2017/2018 však už nebude kapitán. Oficiálnym hráčskym lídrom popradskej kabíny bude o deväť rokov mladší obranca Štefan Fabian.

 

"Kabína si pre túto sezónu zvolila za kapitána Štefana Fabiana, asistentmi budú Patrik Svitana a Daniel Brejčák. Arne Kroták pred voľbou sám vystúpil pred spoluhráčov a 'céčka' sa vzdal so slovami, že by to žezlo mal prevziať niekto mladší. Toto je podľa mňa veľké gesto, ktoré utuží aj kolektív a takto by to malo byť," povedal tréner klubu Marcel Ozimák v rozhovore pre oficiálny web HK Poprad.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona