V Poľsku po smrti fanúšika pokračujú bitky chuligánov s políciou

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 12:40 • 2 min
V Poľsku po smrti fanúšika pokračujú bitky chuligánov s políciou

VARŠAVA - V juhopoľskom meste Krunow aj naďalej pokračujú bitky futbalových chuligánov s políciou. Tie sa začali po tom, ako v sobotu po zásahu gumovým projektilom zomrel fanúšik domáceho tímu.

slovakia

left justify in out

Štvrtoligový duel medzi Concordiou Krunow a Ruchom Radzionkow nedohrali pre násilnosti oboch fanúšikovských táborov. Výtržnosti potom pokračovali v centre mesta a po zásahu polície prišiel o život 27-ročný muž. V nedeľu večer sa v Krunowe zišlo približne 300 organizovaných chuligánov z celého regiónu Slaska. Policajnú stanicu zahádzali zápalnými fľašami a kameňmi, zničených bolo aj päť policajných dodáviek. Pri nepokojoch bolo zatknutých 30 ľudí, viacerí, medzi nimi aj muži zákona, utrpeli zranenia. Chuligáni prostredníctvom sociálnych sietí oznámili, že protestné akcie budú pokračovať aj v pondelok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies