V Poľsku havaroval autobus s dôchodcami; dvaja mŕtvi a 27 zranených

NETKY.SK • 18 Jún 2018, 16:52 • 2 min
V Poľsku havaroval autobus s dôchodcami; dvaja mŕtvi a 27 zranených

VARŠAVA - Dve osoby prišli v pondelok o život a najmenej 27 ďalších utrpelo zranenia po tom, čo v strednom Poľsku havaroval autobus s dovolenkujúcimi dôchodcami. S oznámením sa na miestne úrady o tom informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Autobus viezol približne 50 ľudí. Išlo o poľských dôchodcov z dediny Bodzanów, ktorí išli na dovolenku do Sopotu pri Baltskom mori. Vozidlo zišlo z neznámych dôvodov z vozovky do priekopy.

 

Nešťastie sa stalo krátko po siedmej hodine ráno v strednom Poľsku na ceste smerujúcej do miest Gdansk a Sopot na pobreží Baltského mora, uviedol šéf miestnych hasičov Janusz Halak.

 

Zranených vrtuľníkmi previezli do okolitých nemocníc v regióne. Niektorí z nich utrpeli vážne zranenia, nie sú však v ohrození života, dodal.

 

O život prišli dve 65-ročné dôchodkyne, povedala hovorkyňa miestnej polície Marta Blachowiczová. Polícia okolnosti nehody vyšetruje.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona